Program Festynu 2017

VIII SALWATORIAŃSKI FESTYN RODZINNY

18 czerwca 2017

PROGRAM

13.00

– otwarcie Festynu, REKLAMA (10 min)

13.00-14.00

 – zapisy do konkursu (Biuro Festynu)

13.10

– występ dzieci z przedszkola „Kubuś Puchatek” (15 min)

13.25

– REKLAMA (10 min)

13.35

– występ dzieci z przedszkola „Kubuś Puchatek” (15 min)

13.50

– ZUMBA (15 min)

14.05

– występ dzieci z przedszkola „Miś Uszatek” (10 min)

14.15

– Zumba (15 min)

14.30

– występ dzieci z przedszkola „Miś Uszatek” (15 min)

14.45

– konkurs na SUPERMAMĘ (15 min)

15.00

– występ dzieci z GOK Budry (15 min)

15.15

– konkurs na SUPERBABCIĘ (15 min)

15.30

– występ dzieci z GOK Budry (15 min)

15.45

– REKLAMA (15 min)

16.00

– konkurs na SUPERTATĘ (15 min)

16.15

– występ dzieci z Kasyna (15 min)

16.30

– konkurs na SUPERDZIADKA (15 min)

16.45

– występ dzieci z Pozezdrza (15 min)

17.00

– występ dzieci z Kruklanek (15 min)

17.15

– ZUMBA (15 min)

17.30

Podsumowanie. Zakończenie Festynu.